Hur engagerar du dina medarbetare i riktning mot era hållbarhetsmål?

Vi tror på en ljus framtid. Vi består av optimister och realister som hjälper våra kunder att omsätta sina hållbarhetsambitioner, på riktigt. Vi är specialiserade på beteendeförändring och arbetar som kommunikatörer och pedagoger för att främja en hållbar utveckling.

Från strategi till verkstad

Att ändra invanda tankesätt innebär utmaningar på både det personliga och organisatoriska planet. Det krävs motivation, nya färdigheter och tydlig riktning. Vi vet att det inte alltid är så lätt! Det är här Symbal kommer in i bilden.

w

Vi hjälper er att omsätta era hållbarhetsmål i praktisk handling, nya beteenden och tankesätt i hela organisationen.

Vi får fler att bidra med förbättringar och idéer i riktning mot era hållbarhetsmål och i rätt anda.

Kom och prata med oss på Nordic Sustainability Expo i Stockholm 9-10 maj

Vi kan nu stolt meddela att vi kommer delta i nordens största hållbarhetsmässa i Stockholm. Vi ser fram emot att möta och utbyta idéer med likasinnade individer och organisationer som delar vår vision om en mer hållbar framtid.

Välkommen att besöka vår monter och upptäcK hur vi arbetar för en bättre värld!

Hållbarhet för Symbal

Symbal grundades på en vision om förändring till det bättre, så ansvarsfullt hållbarhetsarbete ligger oss varmt om hjärtat. Vi har lång erfarenhet av hållbarhetsprojekt och har genomfört dussintals uppdrag där vi använt kommunikation och lärande för att hjälpa organisationer att utvecklas och att vara hållbara i affären, men även för människor och planet. Vi som jobbar här på Symbal vill dra vårt strå till stacken och bidra till en bra morgondag. Om kunden lyckas att ta ansvar och aktivt bidra till ett bättre och hållbart samhälle, då har även vi lyckats.

Voices of innovation – Tetra Pak

Tetra Pak behövde hjälp att synliggöra sitt engagemang och arbete inom innovation och hållbarhet. Symbal skapade en serie av filmer i olika kreativa format.

Läs mer och se en av filmerna

Mental wellbeing – Tetra Pak

Världen vändes upp och ned av Covid-19 och tillsammans med Tetra Pak skapade vi online-material för att öka medarbetares kunskap om mental hälsa.

Läs mer om Symbals lösning

Hälsocoachen – Posten Norge

Genom kommunikation och pedagogik tog Symbal fram verktyg för att öka medvetenhet kring en hälsosam livsstil och minska hälsoproblem hos medarbetarna på Posten Norge.

Läs mer om uppdraget.

Hållbar förändringskommunikation behövs

6 av 10
misstänker greenwashing

är skeptiska och tror att företag endast är intresserade och drivs av vinst.

GfK Who Cares, Who Does, 2022

8 av 10
saknar kunskap om globala målen

och kunskapen om samhället ur ett hållbarhetsperspektiv är låg.

Gapminder Misconception Study, 2017

5 av 10
känner sig maktlösa

när miljö och klimatfrågan kommer på tal.

The Report, Miljömärkning Sverige 2021

Låt oss ljusa upp framtiden tillsammans!

Varför inte ta en digital kaffe och prata hållbarhet? Vi finns här för att stötta din organisation i att skifta tankesätt och beteenden mot hållbarhet. Boka ditt första möte här.